Je bekijkt de reis...

Puerto Madryn,
Argentinië
a
A
7 december 2014 09:47 | Door: Monica (My Health)
Wauw Ilse, klinkt echt heel bijzonder allemaal! Vooral omringd worden door walvissen op zee lijkt me inderdaad een onvergetelijke ervaring.
Geniet er van de komende tijd! :)
(Bij mij is het aftellen nu ook echt begonnen: over precies één maand vertrek ik!)
7 december 2014 10:43 | Door: ingeborg
Klinkt goed ilse!!
Veel plezier met zwemmen en in patiënten!
7 december 2014 10:54 | Door: Jeske
Klinkt erg goed en jaloersmakend hoor... Ga vooral door met leuke dingen doen!! X
7 december 2014 11:30 | Door: Linsey
Klinkt geweldig ilse! Ik krijg er weer de kriebels van :-) geniet ervan. Hier is het ijskoud! Xx
7 december 2014 11:48 | Door: Suus
Woow! :) klinkt echt prachtig allemaal!
Zeker een reis om nooit meer te vergeten..
Geniet er van!! Benieuwd naar je volgende avontuur! X
7 december 2014 12:29 | Door: Pa en ma
Fijn dat je het naar je zin hebt en wat je allemaal ziet en meemaakt, geweldig,en toch niet alleen, geniet ervan.xx
7 december 2014 14:07 | Door: Ilse
Wooh klinkt heel erg cool! Geniet ervan, hier haalt de temperatuur net 5graden
7 december 2014 19:52 | Door: Ans
Hoi Ilse,
Wat een leuk begin van een mooie vakantie! Wat jij in die paar dagen al gezien en gedaan hebt, dat is al bijna niet te bevatten.
Jij praat over al die dieren, die zien wij alleen maar in een dierentuin.
Daarom kan ik alleen maar zeggen geniet ervan, want dit is zo te horen echt wel de moeite waard geweest om voor gespaard te hebben.
Ik had Dennis op Skype, en Juri en Dirske waren hier, die wensen je een hele fijne vakantie!!
Tot de volgende keer.
Groetjes uit de Hang.XXX
9 december 2014 15:12 | Door: Rasjel
geniet, geniet, geniet!
Heerlijk om je verhaal te lezen, wat een avontuur weer!
10 december 2014 10:48 | Door: Linda
Wow Ilse, klinkt echt prachtig! Vooral de walvissen!
Geniet van je komende avonturen!
10 december 2014 19:09 | Door: Lea van den wassenberg
hoi Ilse,
Wat heb heb jij al veel meegemaakt. je bent al op hele leuke plekken geweest! en al heel veel ervaring op gedaan. ik wens je de komende tijd nog heel veel plezier en wij wensen je een heel gelukkig nieuwjaar toe, en geniet nog van je avonturen!
Veel liefs van Ome Jan en Tante Lea